BBGlow hakkında bilmeniz gereken herşey!

20-07-2023 11:28
BBGlow hakkında bilmeniz gereken herşey!

Stayve'nin amacı, cildin daha temiz, daha zengin, daha genç ve daha canlı görünmesini sağlayan uzun süreli etkilere sahip ürünler sunmaktır. Stayve ürünleri, KFDA onaylıdır ve BB Glow kiti ve MTS kullanılarak çeşitli tedavilerde kullanım için güvenli oldukları onaylanmıştır.

Stayve'de üç tip Ampul vardır: BB Glow Booster ,  BB Glow DermaWhite ve BB Glow Peels .

"Pigmentler” olarak bilinen BB Glow DermaWhite Ampuller, cildi tahriş etmeden anında kapatıcılık sağlayarak güzel cildin korunmasına yardımcı olur. Niacinamide ve Peptide ile birleştirilmiş fondöten ilaveli ampuller, etkili Aydınlatma ve Yaşlanma Karşıtı içindir. Buna BB Glow Starter Kit denir ve bu ampulleri özelleştirilmiş kitte de bulabilirsiniz.

"Serum” olarak bilinen BB Glow Booster Ampuller, tedavi sonuçlarını iyileştirmek için BB Glow Pigments Tedavilerinden önce kullanılabilir. Tüm cilt tipleri için çeşitli güçlendirici ampuller sunuyoruz. 11 çeşit serum vardır. Ampulleri kendi kutusunda veya birden fazla ampul türü içeren Özelleştirilmiş kitlerde bulabilirsiniz.

Peeling, cildin ölü hücrelerini soyarak cildin gençleşmesini ve görünümünü iyileştirmesini sağlayan kozmetik bir tedavidir. BB Glow Peels Ampuller 1 set 2 flakondan oluşur, bir flakon toz ve bir flakon solüsyondur. Cilde uyguladığınız toz ve solüsyonu karıştırarak masaj yaparak cildin dolaşımını harekete geçirin ve cilt dokusunu yumuşatarak BB Glow Treatment Peeling'i gerçekleştirin.

Nasıl Seçerim

hangi Gölgeyi veya hangi güçlendiriciyi kullanmak en iyisidir?

BB Glow DermaBeyaz Pigmentler İçin

 

BB Glow Ampullerin rengini karıştırarak cildinize uygun bir ton oluşturabilirsiniz. Tüm insanlar farklı cilt tonlarına sahiptir ve Stayve'de 5 farklı renkte BB Glow DermaWhite Pigment bulunmaktadır.

Örneğin: BB Krem uygularken birçok kişi 2-3 çeşit BB kremi karıştırarak cildine en uygun rengi karıştırarak uygular. Stayve BB Glow Ampul aynıdır, cildiniz için en iyi rengi elde etmek için ampulleri karıştırabilir veya sadece bir renk kullanabilirsiniz.

 Glow Güçlendirici Ampul için – Serumlar

 

Farklı bileşenlere ve işlevlere sahip 10 çeşit Güçlendirici Ampul vardır. Cildinizin endişelerini gideren birini seçmelisiniz.

Artık Ampulünüzü nasıl seçeceğinizi bildiğinize göre, devam edin ve kendinizinkini seçin!

BB Parıltısı

 

Fondöten eklenmiş Dermawhite Pigmentleri

Dermawhite Ampul no. 1 Işık

 

No.1 – Açık – en açık ton, açık ten tonuna sahip kişiler için ideal

Dermawhite Ampul no. 1-2 Açık Gül

 

No.1-2 – Light Rose – pembemsi açık ton, açık ten tonuna sahip kişiler için ideal

No.2 – Orta – orta gölge, orta cilt tonuna sahip kişiler için ideal

Dermawhite Ampul no. 3 Derin

 

No.3 – Derin – bronz cilt tonları veya bronz tenli kişiler için ideal

BB Glow Güçlendirici

 

serumlar

Beyazlatıcı Kök Hücre Kültürü Ampulü

Stayve Beyazlatıcı Kök Hücre Kültürü Ampulü, çeşitli bitki kök hücre kültürleri, peptitler, adenozin ve niasinamid içerir ve bunlar şunları sağlar: kırışıklık azaltma ve aydınlatma etkisi ve elastikiyeti artırır ve cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur .


Aqua Kök Hücre

Stayve Aqua Kök Hücre Kültürü Ampulü, formülünde bulunan çeşitli bitki özleri ile kuru cildi nemlendirir .

 

Peptit EGF Altın Ampul

Stayve EGF Peptide Gold Ampul, birçok bitki özleri ve niasinamid içeren yüksek oranda zenginleştirilmiş kırışıklık önleyici ampuldür .

 

İdebenon Ampul

Bu ampul , doğal yaşlanmayı ve fotoyaşlanmayı gözle görülür şekilde önleyen ve cilt elastikiyetini gözle görülür şekilde iyileştiren, yaygın olarak İdebenon olarak da bilinen Hidroksidesil Ubikinon içerir . Ayrıca cilt tonunuzu gözle görülür şekilde aydınlatan ve iyileştiren çeşitli vitaminler sağlayan Hippophae Rhamnoides Meyve Özü içerir .

 

Hyaluronik Asit Ampulü

 

Bu ampul , cilt dokularını iyice nemlendirmeye ve nemlendirme etkisini artırmaya yardımcı olan çeşitli Hyaluronik Asitler içerir . Cilt sıkılığını güçlendirir ve kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltır .

 

Citron & Calendula Ampulü

Bu ampul Calendula Officinalis Çiçek Suyu ve Narenciye Yağı'nın yanı sıra cildi sakinleştirmeye iyi gelen birçok bitki özü içerir . Calendula Officinalis Çiçek Suyu , cildin yatıştırılması, tahrişi ve kızarıklığı için idealdir . Narenciye Yağı size gelişmiş bir cilt dokusu ve tonu etkisi verir.

 

Mikrobiyom Ampulü

Bu ampul , cildi iyileştirmeye ve aşırı duyarlılığı azaltmaya yardımcı olan Bifida Ferment Lysate ve Lactobacillus/Soya Ferment Extract içerir . Aynı zamanda mükemmel bir nemlendirme etkisine sahiptir .

 

AC Kök Hücre Ampulü

AC Stem Cell Gold x 1 flakon – Stayve AC Stem Cell Gold Ampul, akne veya cilt tahrişinden şikayetçi kişiler için ideal bir üründür .

 

kollajen ampul

Bu ampul cildinizi elastik hale getirir ve gençliğinizi geri getirir. Ciltte nem filmi oluşturan ve ciltte emilen nemin kaybolmasını önleyen Hidrolize Kollajen içerir . Ayrıca antioksidan özelliği ile ünlü olan Tokoferil Asetat (E Vitamini) içerir.

 

Somon DNA
Altın Ampul

Stayve Salmon DNA Gold Ampul cilt yenileme etkisi veren etkili bir ampuldür . nem ve anti-inflamatuar etki . Yedi farklı Peptid içerir

 

Medisco SkinBooster Hyaluronik Asit

Medisco SkinBooster Hyaluronik Asit, yalnızca kalıcı Hidrasyon için Hyaluronik Asit değil, aynı zamanda yaşlanma karşıtı bir Etki için Leontopodium Alpinum Nasır Kültürü Ekstresi içerir.

 

Yosun Deniz Mercan Bitkisel Cilt Soyma Peeling Ürünler

Stayve Seanergy Peel Ampul Kiti Deniz + Enerji

 

Stayve Seanergy Peel Ampoule, toz ve solüsyon miktarı kontrol edilerek soyulma kuvvetinin belirleneceği bir soyma sistemidir. Güçlü peeling, orta peeling veya hafif peeling olabilir.  Sadece güzellik uzmanları ve estetisyenler veya Hemşire tarafından yapılmalıdır.

 

Medisco Peelieve Peeling Ampul Kiti

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.