DERMAHEAL NEDİR?,MEZOTERAPİ CiLT SERUMLARI

27-09-2021 15:59
Dermaheal adından da anlaşılacağı tam olarak ne, yani yok mükemmel kozmetik ürünlerinin başarılı çizgidir o dermisi iyileşir . Bunu yapmak için özel bileşenlerin bir kombinasyonuna dayanır. Markanın kendisi ilk olarak 2004 yılında tanıtıldı. Aslen, sağlıklı ve bakımlı cildin bir kaide üzerine yerleştirildiği kadar yüksek öneme sahip olduğu bir ülke olan Güney Kore'den geldi. Marka piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra, uluslararası üne sahip güzellik şirketi Caregen tarafından satın alındı. İkincisi, biyoteknoloji endüstrisinde saygın bir liderdir ve ABD Kişisel Bakım Ürünleri Konseyi'nde (PCPC) kendi Büyüme Faktörlerini patentleyen dünyadaki ilk işletmedir. Buna ek olarak, Dermaheal'in arkasındaki şirket bir ticari marka olan Biomimetic Peptide formülü kullanıyor. Bu birinci sınıf mezoterapi serisinden olanlar da dahil olmak üzere birçok ürününde.
Dermaheal'in öncü enjekte edilebilir çözümlerinin temelinde iki şey vardır – yenilikçi cilt bakım teknolojisi ve uygun fiyat . Başka bir deyişle, Caregen bu marka ile tüketicilere bir servete mal olan son derece yenilikçi kozmetik ürünler sunmaya çalışıyor. 
Dermaheal hakkında farkedeceğiniz ilk şey, içerdiği çok çeşitli üstün mezoterapi ürünleridir . Gönderen enjeksiyonları eriterek güçlü yağ toksik olmayan cilt parlatıcı tedaviler ve ve risksiz cilt gençleştirme ve kırışıklık önleyici çözümler en iyi performans gösteren saç dökülmesine karşı serumlar - hemen herkes bu fantastik güzellik markasını güvenerek yararlanabilir. Biyomimetik peptitlerin kullanıldığı bu uzun ömürlü kozmetik solüsyonların her biri, 5 ml'lik 10 şişe içeren bir kutu içinde gelir. Tipik bir enjeksiyon seansı, tek bir flakon kullanılmasını gerektirdiğinden, bir paket bile 10 prosedür için fazlasıyla yeterli olacaktır ve bu, gerçekten uygun maliyetli bir çözüm aradığınız anlamına gelir.
Dermaheal ürünleri sadece profesyonel kullanım için tasarlanmıştır. Bu nedenle, her zaman kurul onaylı plastik cerrahlar ve eğitimli klinisyenler tarafından uygulanmalıdır. Her bir çözümün temel bileşenleri birbirinden biraz farklıdır ancak multivitaminler, amino asitler ve türünün tek örneği biyomimetik peptit kompleksinin mükemmel bir karışımını içerirler. Yani vücuttaki doğal iyileşme süreçlerini uyaran, güçlü ve görünür yaşlanma karşıtı, kırışıklık karşıtı ve anında rehidrasyon etkileri olan devrim niteliğinde bir cilt gençleştirici mezoterapi tedavisi sağlayan komplekstir . Modern güzellik endüstrisinin bu başyapıtlarında bulunan patentli büyüme faktörleri ise cildin dokusunu iyileştirir ve kolajen, elastin ve diğer birçok ECM sentezini uyarır .

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.