Kirpik Lifting ve Kaş Perması nedir?

14-01-2022 15:16
Kirpik Lifting ve Kaş Perması nedir?

Kirpik lifting seti satın alma rehberi

En iyi  kirpik perma setlerinden ve en uygun olanı seçmek için daha kolay bir zamanınız olacak. Çünki bu linkten hızlıca Stayve Kore üretimi olan Kirpik lifting ve Perma setine ulaşabilirsiniz.

https://www.ylmzcosmetics.com/urun/all-about-lash-kit-kas-kirpik-lifting-perma-seti

Senin bütçen

Kirpik perma setine rahatça ne kadar harcayabilirsiniz? Bir bütçe belirlemek, aramanızı daraltmanıza yardımcı olacaktır. Finansal kapasitenizin ötesindeki kitlerden kurtulabilir ve bütçenize uyan birkaç tane ile kalabilirsiniz.

kitte neler var

İdeal bir kit, kolay bir uygulama süreci için ihtiyacınız olan her şeye sahip olmalıdır. Bunlara kaldırma yastıkları, çubuklar ve bir kullanım kılavuzu dahildir. Ürün israfını önlemek için tek kullanımlık poşetlere sahip bir kit seçmeniz de yardımcı olacaktır.

Özel günler

Kiti nasıl ve ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz? Tek seferlik bir etkinlik için kirpiklerinizi kaldırmak istediğinizi varsayalım. Kısa ömürlü bir kaldırma kiti seçebilirsiniz. Öte yandan, belki iş veya gü için kirpiklerinizi her gün kıvırmak istiyorsanız, paradan tasarruf etmek için en uzun süreli sonuçları sunan bir kit seçin. 

Kirpik lifting kirpiklerime zarar verir mi?

Hayır, kirpik lifting kirpiklerinizi yok etmez. Yanlış silikon pedler ve kalitesiz bir kit kullanırsanız olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Ek olarak, aşırı işlem doğal kirpiklerinize zarar verebilir ve kırılmaya neden olabilir, bu nedenle kendi kirpik liftinginizi gerçekleştirme süreci hakkında her zaman tam olarak bilgi sahibi olmanız önemlidir.

Doğal kirpikleriniz kırılmaya daha meyilli olabileceğinden, kirpik lifting işleminden sonra gözlerinizi ovuşturmaktan kaçının.

Kirpik lifting ile kirpik perma arasındaki fark nedir?

Fark sadece isimlerinde değil, aynı zamanda nasıl uygulandıklarında da vurgulanır. Kirpik perma çubukları kullanarak kirpiklerinize ekstra kıvrılma sağlarken, daha uzun görünmelerini sağlamak için silikon pedler kullanarak kirpiklerinizi tabandan kaldırır.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.