RIBESKIN CO2 Carboxy Karboksi Jel Terapi Uygulaması

09-03-2022 14:03
RIBESKIN CO2 Carboxy Karboksi Jel Terapi Uygulaması
RIBESKIN CO2 KARBOKSİ TEDAVİSİ, hastalara doğrudan derinin altına karbon dioksit gazı enjekte edildiği geleneksel karboksi terapisinin aksine, istenen tedavi alanına karbondioksit vermek için jel kullanır.

Bu eşsiz uygulama sistemi, RIBESKIN CO2 KARBOKSİ TEDAVİSİNİ geleneksel karboksi terapisinden aynı yaşlanma karşıtı ve selülit faydalarından yararlanmak isteyenler için güvenli ve etkili bir tedavi haline getirir.

RIBESKIN CO2 KARBOKSİ TEDAVİSİ, koyu halkalar, soluk cilt, selülit ve çatlak izlerinin görünümünü önemli ölçüde azaltmak için tedavi alanına darbe akışını teşvik etmek için yüze veya vücuda uygulanabilir.
Ürün Bilgisi
İnvaziv Olmayan Karboksi Tedavisi

Geleneksel Karboksi tedavisi, deri altına karbondioksit enjekte edildiğinde, vücudu enjeksiyon yerine oksijen akışı akışını arttırmak için "kandırır”. Koyu göz altı halkaları, selülit ve yara izlerinin, en azından kısmen, o bölgeye zayıf kan akışı nedeniyle neden olduğuna inanılmaktadır. RIBESKIN CO2 KARBOKSİ TEDAVİSİ, geleneksel karboksi tedavisinin iğnesiz bir şeklidir.

Geleneksel karboksi tedavisi, çatlak izlerinin görünümünü azaltmak için on yıldan uzun bir süredir kullanılmaktadır. RIBESKIN CO2 KARBOKSİ GÖVDE TEDAVİSİ, karbondioksit kollajen üretimini aktive etmek ve vücuttaki izleri gözle görülür şekilde azaltmak için kan akışını artırmaya yardımcı olduğu için çatlakları yumuşatmaya yardımcı olabilir.

Tamamen Güvenli ve Rahatsızlık Yok

Geçmişte, göz altındaki koyu halkaları tedavi etmek için karboksi tedavisi, gaz kabarcıklarının göz çevresindeki kan damarlarına salınma olasılığı nedeniyle potansiyel olarak riskliydi ve bu da körlüğe yol açabilir. RIBESKIN CO2 KARBOKSİ YÜZ TEDAVİSİ tamamen güvenlidir, bu nedenle risk almadan karboksi tedavisinin tüm faydalarını elde edebilirsiniz.

Yaşlanma Karşıtı ve Aydınlatıcı Etki

RIBESKIN CO2 KARBOKSİ YÜZ TEDAVİSİ 2, pigmentasyon alanlarını aydınlatırken yüz ve boyundaki ince çizgilerin azalmasına yardımcı olur.

RIBESKIN CO2 KARBOKSİ YÜZ TEDAVİSİ ayrıca cildi kaldırarak ve sıkılaştırarak yüz hatlarını iyileştirebilir.

Karboksi tedavisi için çok önemlidir. Devrim yaratan iğnesiz karboksi terapisi, cildin metabolizmasını ve doğal nem üretimini sağlayan doğal oksijen üretimini artırmaya yardımcı olur. Cilt, bir kullanımdan sonra belirgin şekilde daha parlak, daha taze ve daha tonlu görünecektir. Bu tedavi aynı zamanda sivilce kaynaklı iltihabı iyileştirmede etkilidir. Daha parlak, daha genç bir cildin anahtarıdır! Bu Karboksi CO2 Combo 25 Bakım Paketidir.
		

Piyasada önceden mevcut olan ticari CO2 CARBOXY THERAPY ürünündeki CO2 konsantrasyonu seviyesine kıyasla, profesyonel kullanıma uygun yüksek CO2 konsantrasyonu.

 

Uygulama:

Cildin buharlaşmasını önlemek için, işlem sırasında kaldırma, parlatma vb. İşlemlerin etkisini en üst seviyeye çıkaracak şekilde uyarılmış cilt bölgesini gazlı bez veya streç ile sarmanız önerilir.


Yüz
Cilt elastikiyeti, kırışıklık azaltma, parlatma, gözenek kontrolü, günlük morluklar ve şişlikler, akne tedavisi.

Vücut
Selülit azaltma / morluklar ve şişmeler / tedavi sonrası yan etkiler cilt elastikiyetinde / azalmış çatlaklarda tedavileri / iyileşmeyi etkiler.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.